Alone

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Everything seems so unreal,nothing is what it seems
What if everything you`ve ever worked for is gone
and its turned against you like its wrong..
Then it will be nothing left but pain and no fame
And suddenly your hole life seems so black and white
not a singel person in your life has ever been right
Isn't it weird,that for once in my life i can say that I'm really scared
Scared of the person I`ve becomed to be
Afraid that I'm not me



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.