Kategori:Dikt på Engelsk
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søki am nobody, nobody are perfect. therfor i most be perfect.
- immortal poetry er en wiki med mange engelske dikt.
Sider i kategorien «Dikt på Engelsk»
Under vises 9 av totalt 9 sider som befinner seg i denne kategorien.