Bak mørket og lyset

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

 Bak alt det grusomme, fins glede.
 Bak alt det triste, fins håp.
 Bak mørket, fins lyset

 Bak alt det gode, fins det onde
 Bak alle gode følelser, fins det en sannhet
 Bak lyset, fins mørket.

Av Snowder


av Snowder (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.