Bruker:Famine
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkFamine
Venner
1 av 1
Personlig informasjon
Virkelig navn
Vilde Emilie Brekke
Sted
Stavanger,
Hjemsted
Tønsberg, Norway
Yrke
Sykepleier
Om meg
Hei!
Ta gjerne kontakt med meg via mail: vildeemi@gmail.com eller facebook.
Diskusjonsside