Brukerdiskusjon:Hollyking

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hei. Jeg formaterte siden din litt med <dikt> før og </dikt> etter diktene dine så linjene i diktet blir stående på enkeltlinjer. Jeg satt også == før og etter overskrifter. Jeg håper det er greit. --Oyvinds 25. des 2011 kl. 19:50 (CET)