Brukerdiskusjon:Sevdim

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg laget en egen side "Minner til det siste". Sett <dikt> før og </dikt> etter dikt du skriver inn for å få det pent oppstilt. --Oyvinds 23. okt 2008 kl. 22:09 (EST)

Minner til det siste[rediger]

 
Man får oppleve kjærlighet så varm og god for så og se den visne
så brusende het at den er tung og miste
men bilder og minner har man til det siste.