Brukerdiskusjon:Shaitan

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hei. Jeg la diktene på egne sider Den sorgløse evige hvile og Den kåte gamle grisen.

Hjelpeteksten ga tydeligvis elending på hvordan du plasserer ting i kategorier. Systemet er [[Kategori:kategorinavn]]. ;-)

Hvis du skriver inn en tittel og trykker "Gå" får du en peker til å lage en egen side med den tittelen. Men det gjør ingenting om du legger ut alle diktene på det CMS-systemet kaller en "brukerside" om du foretrekker det. --adm, 20. mar 2007 kl.02:57 (EST)