Brukerdiskusjon:Svaniani

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hei!! Dataprogrammet dette nettstedet bruker forventer at kategorier står mellom to klammer - '''kategorinavn''' - og skjønner ikke at du vil ha ett dikt i en kategori som du setter klamme parantes kategorinavn parantes klamme - dvs. [(kategorinavn)].

Jeg "rettet" det på sidene Night, Rain og Min Bestevenn. I tillegg la jeg dem inn i noen flere kategorier. Om du ikke vil ha diktene i de kategoriene så kan du selvfølgelig ta vekk koden som legger dem i kategoriene du ikke vil ha diktene dine i fra de sidene (det er dine dikt og helt opp til deg, jeg gjorde det fordi jeg tror det var ett teknisk/praktisk problem som hindret deg i å "kategorisere" diktene). I tillegg la jeg til diktene på malen Mal:Nye dikt (En mal er en "spesialside" som settes inn som en del av en annen side, Mal:Nye dikt er en del av forsiden). --Oyvinds 6. nov 2007 kl. 23:57 (EST)