Dagen dør

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Solen synker luerød
i den dybe Bølge,
snart vil dunkle Skyggers Hær
Dagens Stjerne dølge.

End den flammer lavt i vest
- Horisonten tænder . . . .
og et sidste Straaleskjær
over Havet brænder.

Dagen dør med Smil om Mund,
Natten slører over . . . .
og langs Skibets Sider gaar
fosforlyse Vover.




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.