I Passaten
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkStjernehvælv . . . . Maanenat
lun og lind,
Fosforsjø om Skibets Baug
- vaarmild Vind.
Langt fra Hjem - sør i Sjø,
sør i Nat,
dreier bare sagtelig . . . .
Ror og Rat.
Stjernehvælv . . . . Maanenat
lun og lind,
Fosforsjø om Skibets Baug
- vaarmild Vind.
Langt fra Hjem - sør i Sjø,
sør i Nat,
dreier bare sagtelig . . . .
Ror og Rat.
fra Sange og stemninger av Hans Reynolds - utgitt 1899) | |
« Dagen dør | Vestindien » |
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer