Vestindien
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSvøbt i Morgensol - af Sjø
stilt de stiger . . . . Ø ved Ø,
- skimter alt i blege Toner
Høiene med Palmekroner.
Fremad i den gyldne Dis
glider vi for Morgenbris . . . .
- hvide Seil mod Himmelrunden,
Bølgebrus i Morgenstunden.
Fra den sommergrønne Kyst,
skyll't af Oceanets Vove,
er det, som imod mig føres
Sus fra dunkle Palmeskove . . . .
Al min Vaartids lyse Drøm,
- unge Længslers Sus i Sinde -
mødes nu i Harmoni
under Palmerne derinde.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer