Den gode dagen
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Den gode dagen
spring mot meg,
med lette lokkar
i vegkanten,
og skitne never
med engsolei.
Den gode dagen
klukkar lett
gjennom ekrene,
og er ei jente
å lyfte opp
mot sola.
Den gode dagen
spring berrføtt,
og med skrubbsår
strør solfrø
og teiknar
Paradis.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer