Varme
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDei små, små kvardagane
regn over svaet
nytrukke kaffe
for trøtt til
å lengte
mest haustdagar
mellom skuldrane
kvardagen sit der
ein morgon
og sukkar
klør på en rur
dansen er over no
ladene tomme
klok av skade
drikk eg all vermen
eg kan få
ut av koppen
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer