Stå i vinden
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDei gamle fiskehjella står i vinden,
set sjøbein
klorar seg fast.
Tonane i streng...
eit påbod om å stå...
ikkje legga seg ned
Sjølv om strengen er rusten
kan han endå bera.
Det gjeld å vera budd
om dei gode stundene i livet
skulle koma tilbake.
Derfor kan dei stå i vinden.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer