Den vakre tristheten

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det vi mennesker finner vakkert innen sorg og død.
Vi utrykker oss selv og viser hvem vi er. Lød rart, men innen mørket kommer godheten frem.
For noen i form av en klem, hvis de har mistet en god venn.
Slik godhet kan stoppe de verste uvær.
Uforståelig som det viser seg, kan de mørkeste og de beskjedne ha de sterkeste følelser i sitt indre.
Hat og tristhet kan være mektig blant noen.
Vit at hat og tristhet kan lindre, og ved bruk, gjøre bitterheten mindre.
Det gjelder troen på den vakre tristheten.


av Snowder (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.