Dikterlønn
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDikterlønn var penger Stortinget betalte til diktere for å skrive Norsk litteratur.
Stortinget betalte Bjørnstjerne Bjørnson dikterlønn fra 1863.
Dikterlønn var penger Stortinget betalte til diktere for å skrive Norsk litteratur.
Stortinget betalte Bjørnstjerne Bjørnson dikterlønn fra 1863.