Dine øyne

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Dine øyne glitter som stjerner.
Ditt hår er mørkt som natten.
Huden din er hvit som melk.
Munnen din stråler av sensualitet.
Når du kommer gående mot meg.
Kjenner jeg følelsene mine bruser i kroppen som vår flommen i en elv.
Du fikk meg til å våkne opp av vinter hvalen, som jeg har ligget i tretti år.
Det ble en sen vår for meg.
Men jeg elsker deg høyest.

av Ove Kristian Olsen

av OveKristian (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.