Diskusjon:Hvorfor menn aldri kan gjøre noe riktig

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Skuffende dikt.. Heldigvis finnes det menn som er av kvalitet, og dermed er av en viss karakter som gjør at de ikke blir beskylt for alt dette.