Hvorfor menn aldri kan gjøre noe riktig
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk- Hvis en kvinne ser en naken mann i et vindu
- - er han en blotter.
- Hvis en mann ser en naken kvinne i et vindu
- - er han en kikker.
- Hvis du plasserer kvinnen i ditt liv på en pidestall og vil hun skal slippe rotteracet som arbeidsmarkedet er
- - så er du en mannssjåvenist.
- Hvis du velger å være hjemme for å gjøre husarbeidet
- - så er du en dott!
- Hvis du jobber mye og hardt
- - så har du "aldri" tid til henne.
- Hvis du ikke jobber mye og hardt
- - så er du en udugelig latsabb.
- Hvis hun har en kjedelig og underbetalt jobb,
- blir hun utnyttet og diskriminert .
- Hvis du har en kjedelig underbetalt jobb,
- så må du bare se til å få ræva i gir og skaffe deg en ny og bedre en.
- Hvis du blir forfremmet, foran en kvinne
- - kalles det favorisering.
- Hvis hun blir forfremmet, foran deg
- - kalles det likestilling.
- Hvis du nevner hvor flotte jentene på jobben er
- - er det sexpress.
- Hvis du ikke sier noe
- blir du beskyldt for ikke å vite å sette pris på kvinner.
- Hvis du gråter
- er du en pusling.
- Hvis du ikke gjør det
- - er du ufølsom.
- Hvis du tar en beslutning uten å rådføre deg med henne
- - er du en sjåvenist.
- Hvis hun tar en beslutning uten å rådføre seg med deg
- - er hun en selvstending kvinne.
- Hvis du ber henne gjøre noe hun ikke liker
- - kan du virke dominerende.
- Hvis hun ber deg gjøre noe du ikke liker
- - kalles det en tjeneste.
- Hvis du vet å verdsette kvinnelige former og frekt undertøy,
- så er du pervers.
- Hvis du ikke gjør det,
- så er du ufølsom for hennes behov.
- Hvis du liker at kvinner barberer leggene og holder seg i form,
- så er du en mannsgris.
- Hvis du ikke liker det
- - er du uromantisk.
- Hvis du liker å holde deg i form,
- så er du forfengelig.
- Hvis du ikke gjør det
- - så er du en slask-
- Hvis du kjøper blomster til henne
- - så er du ute etter noe.
- Hvis du ikke gjør det,
- så er du ikke istand til å vise omtanke.
- Hvis du er stolt over egen suksess,
- så er du en overlegen blei.
- Hvis du ikke er det,
- så er du uten ryggrad og ambisjoner.
- Hvis hun har "vondt i hodet"
- - så er hun trøtt.
- Hvis du har det,
- så elsker du henne ikke lenger.
- Hvis du stadig forsøker få henne i seng,
- er du syklig opptatt av sex.
- Hvis du IKKE prøver deg hele tiden,
- ja så må du ha en på si.