Diskusjon:Jeg trodde...
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk- liten rore
- ikke helt uttstøtt?
- kremert?
- nei du, røtter så
- langt det rekker.
- Jeg er ikke akkurat
- doktor vel.
- svart plastikk,
- klønete svinger.
- Kartet er stort.
- Jeg vil reise.
- et skrik av oppmerksomhet.
- se meg!
Venner skal ikke svikte, du kan ikke si du har ekte venner..du er ingen ekte venn. ikke svikt.