Jeg trodde...

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Trodde vi var venner,
venner du og jeg,
men du sa ting jeg aldri glemmer,
ting som ødela meg.

Hvorfor?

Du sa ting som sårer,
som kostet meg blod, svette og tårer.

Hvorfor?

Vi skulle holde sammen
for alltid
som perler på en snor,
men smerten velter inni meg, den bare gror og gror.

Hvorfor?

Jeg vil aldri glemme, alt er som brent fast.
For deg var jeg kun,
en simpel "bruk-og-kast"..

Hvorfor....?