Diskusjon:Jule dikt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Lite, herlig, dårlig bra!
Ikke til å komme fra,
det, at jenter dikte kan!
Johan ser det hele an,
lurer på om han kan få
ballongfølelse, han å!

Johan :-)