Jule dikt
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkjulen,julen,julen den er her,på denne tia blir man kalde på sine tær.
nå har sommeren godt sin vei,og alle barna gleder seg.
gaver for de vell, men de må vente til det er blit kveld.
de spiser mat og det er mye prat.
gå på ski så blir du bli.
oppover bakker og nedover bakker da blir mann sliten og burde ha med seg pakker.
Kalender er bra og ha for siste dag er jula.vi synger sanger og er glad om jula.
Gå rundt treet og vær glad
av silje,filmawit,vilde og cesilie
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (967071edec)
Permanent lenke |
Anonym feiging (9fb35d6752)
Anonym feiging (3f57e3268c)
Permanent lenke |