Diskusjon:Klokka mi
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSIGMA
jeg var en sigma
en alpha som gikk med kraft
packen fløgte etter meg
men nå, går de mot meg
grimacse ler med ohio king
sigman som står ka ching ka ching
jeg er her. help.
ingen hører men, hør på mitt ord så skal jeg føre
jeg var en sigma ikke nu lenger
jeg er jack med den store attack
jeg var en sigma