Diskusjon:Kong Carl XV

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hei. Karl XV døde i 1873, men på diktsiden står det at dikter er skrevet i 1872.

Ingen anelse hvordan han forutstå det ett år i forveien. --Oyvinds (diskusjon) 28. apr. 2019 kl. 17:50 (UTC)