Diskusjon:MIN MØRKE NATT

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

diktet med store og små bokstaver:

MIN MØRKE NATT.[rediger]

 Si meg hvem du var og hvor du kom fra,
 da jeg satt på stupet og herfra ville dra.
 Det var så mye fint du til meg sa.
 så jeg ville ikke lenger dra.
 Du forstod at min vei var som den mørke natt,
 derfor møtte du opp og på den gatelys fikk satt.
 Da jeg gikk vekk fra stupet sammen med deg,
 merket jeg plutselig at du var borte for meg.
 Jeg ble så lei meg for at jeg ikke fikk takket deg.
 Men jeg tror at fra det stedet du er,
 har du omsorg og øyne som følger meg her.
 Dette har gjort så jeg har fått en indre tro,
 på at du mellom oss har bygget en bro.
 For jeg tror vi engang møtes skall,
 jeg forstår nå at det var du som ble født i en stall.
                         Torgeir E