Diskusjon:Musevisa
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkTrist at Musevisa er skrevet i et normert bokmål, ja tom litt gammelmodig iblant. Det kan umulig være slik Alf Prøysen opprinnelig skrev den. enkelte muntlige dialektuttrykk stikker fram her og der. finn en orginaltekst.
- Hei. Jeg bor ikke i Norge. :-/ Jeg skrev mange kritiske artikler om NATO da jeg var yngre og jeg ble nødt til å flykte fra Norge i 2006 som resultat det. Jeg har ingen mulighet til å finne noen norsk originaltekst her. Om du kan finne en og sende meg en så er det kjempeflott. --Oyvinds (diskusjon) 2. des 2013 kl. 12:55 (CET)