Diskusjon:Prøven

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

jeg er mannen som svever

gi meg noen bever

gi meg litt ros og kos

so får du en man med en trese

extra, kiwi, rema og spar

nå skal jeg sveve til far