Prøven
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkKlassen var stille og klam
siden alle hadde prøve
ingen sa en shit
selv om alle visste,
de kom til å gjøre det dritt
- av Filip Spanne (ris og ros)
Klassen var stille og klam
siden alle hadde prøve
ingen sa en shit
selv om alle visste,
de kom til å gjøre det dritt
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (b7c7da37b9)
Permanent lenke |