Diskusjon:Sommerfuglen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vet noen når dette diktet ble laget eller??

1 time senere vet jeg at noen barn på Vigernes Skole har hjemmelekse å "Skriv sangen Sommerfuglen pent på eget ark. Lag en fin illustrasjon." til 9. mai(!), at diktet er i Norsk Samlebok, når Eivin Groven skrev klaver til diktet og.. mye annet. Men ikke når diktet ble skrevet. Lykke til med å finne det ut, og det er kjempeflott om deler det om du finner det ut. --Oyvinds 8. mai 2007 kl.15:42 (EST)

Har desverre ikke funnet det ut.. Lett mange steder på internett. Får prøve å finne det ut på biblioteket. halleluhja!