Diskusjon:Til Deg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

frozen

hun har meg frozen

men hun sitter i klossen

hun roper å skriver som Ivar Aasen

å når hun har meg føler jeg som rossen

mafios i stormen som syter meg i armen

men jeg frozen med seks kniver i hjerte

hun har meg frozen, heh, det er der jeg vil være