Til Deg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

                                                     Til Deg

                           Som ett skip vil jeg seile
                           Min vind, er din pust
                           Min horisont er ditt øye
                           Ditt hjerte er min grav.


                           Dystre tanker, nei kun ett ønske.
                           om å seile tett ved deg,
                           jeg vil seile i din nærhet,
                           dele drømmer kinn mot kinn.


                           Seile sakte inn mot lyset.
                           Dele sjelen min med din
                           varme vinder smelter sammen.
                           Lever evig i vårt sinn.


                           Kast vårt anker, natten kommer,
                           Nattens ro vil gi oss fred.
                           Månen lyser, havet visker.
                           Kan noen, ikke noe. Bare du kan gi meg fred.

Alle rettigheter tilhører meg Meekim


av Meekim (ris og ros)

<comments />