Du.
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkav Ove Kristian Olsen
Så deg stå der.
Så dine vakre øyne under panneluggen.
Dine øyne lyste av kjærlighet.
Da jeg kysset deg. Kjente jeg lengselen etter deg hadde alltid vært der.
Det gikk tretti år før jeg fikk kysse deg igjen.
Å lengselen etter deg har vært stor og ulidelig.
Nå når jeg er sammen med deg. Er jeg hel igjen.
Hver gang jeg kysser deg. Er det som første gangen.
Jeg! Kommer aldrig til å gi slipp på deg igjen.
Elsket deg da! Elsker deg mere nå.
Jeg elsker deg Lisbeth
- av OveKristian (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer