Du kommer ikke til å le

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hva vi bør.
hvorfor vi gjør som vi gjør.
Hvordan menneskene kommer til å bli.
Spiller det i hele tatt noen rolle hva jeg vil si?

Hvorfor er verden alltid i krig og uenighet.
Hvordan jeg vet?
Se selv rundt deg.
Alt er ikke som det skal, tro meg.

Hva som skjer?
Mennesket vil dødlegge mer trær her.
Hvorfor ødelegger mennesket tre?
Menneskets grådighet, sin skyld, er det.
Hvordan vet du det?
Gå ut og se.
Du kommer ikke til å le.


av Snowder (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.