ENE I FREMMED LAND
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkav Georg Brandes.
Tungt og trist at længes,
og, mens rundtom les,
i sin dybe Ve's
Ensomhed at stænges -
Sødt paany at ses.
Ja hvor sødt at saares
af den hede Mund,
og i samme Stund
helt af Kys at daares,
naar hun kysser, hun!
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer