ERKLÆRING
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkav Georg Brandes.
Jeg elsker dine brune Øjnes Mørke
og dine bløde Krøllers fagre Fald.
Jeg kunde falde ned paa Knæ og dyrke
din underlige Røst, der røber al
din dulgte Lidenskabs forborgne Styrke.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer