Effektivt
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDet er
veldig effektivt
å snakke noen ihjel
Det er enda mer
effektivt
å ignorere noen
til døde
Ulf Utstrand 2020
- av Ulf Utstrand (ris og ros)
Det er
veldig effektivt
å snakke noen ihjel
Det er enda mer
effektivt
å ignorere noen
til døde
Ulf Utstrand 2020
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (da898f1c54)
Permanent lenke |