En Dag i Syden
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkEn Dag i Syden med Folkelarm
i Gader, hvor Solen skinner
paa Sommerkjoler og Pigebarn
med friske, solbrune Kinder.
En Dag med hvide Magnoliers Duft
og Golfen i gyldne Vover . . . .
en Dag med Latter og Sang og Sol
og mørkeblaa Himmel over!
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer