Sydens Kveld

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Tusen Blomsterkalkes Duft
svømmende i Maaneluft,
Citherspil fra Golfens Vande . . . .
sølvblank Sjø mod hvide Strande . . . .
Sydens Kveld.

Slanke Palmelundes Sus
som af dæmpet Orgelbrus,
Ildfluedans i Græs og Trær,
funklende i Fosforskjær.
Sydens Kveld.

Ungdom sværmende i Rader
gjennem maanelyse Gader,
- Glød i Øiet, Glød paa Kind,
Sang fra tusen glade Sind.
Sydens Kveld.




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.