En gang

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Av Ove Kristian Olsen

En gang var jeg forelsket.
Du kom mot meg på dansegulvet og jeg så dine klare øyne glittre mot meg.
Dine øyne fortalte meg alt. Alt jeg trengte vite om deg.
Ditt smil var så vakkert. Det aller vakreste jeg noensinne hadde sett.
Når jeg tok hendene mine rundt midjen din følte jeg meg helt fortapt.
Fra det sekundet viste jeg at jeg elsket deg.
Ditt mørke hår under russen lua luktet himmelsk.
Jeg mistet deg i ungdommens ville tid.
Og fant deg igjen når vi var blitt eldre.
Skjønnheten hadde du virkelig bevart godt. Dine øyne glittret like godt som sist.
Ditt smil var enda vakrere enn jeg kunne huske.
Håret ditt var blitt lengre, men fortsatt like mykt, og luktet himmelsk.
Og kjærligheten var større nå enn da.
Du er min store kjærlighet og lidenskap.
Elsker deg mere for hver dag som går jenta mi!

av OveKristian (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.