En lyktestolpe.
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDen står der i ensomhet.
En stang av jern.
Mørk og kald.
Men den bringer håp.
En ensom lyktestolpe.
Gløder i natten.
Alle går forbi den.
Tenker ikke på hvorfor den er der.
Bare takker for lyset den gir.
Et varmt og kjærkomment lys.
En ensom lyktestolpe.
Gløder i mørket.
Denne stangen.
Mørkets bekjemper.
Håpets leder.
Ensomhetens venn.
En ensom lyktestolpe.
Gløder.
- av Sasoriza (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer