Kategori:Ensomhet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

oscarbjork

<dikt>

Ditt mørke sinn

Legg bort alle kompliserte tanker Legg bort ditt følelsesmessige anker Skru av dine tanker.

Skru opp alle farger i ditt mørke sinn Se deg rundt og dans vekk alle sorger som følger med deg inn La oss farge verden sammen, med fargar aldri før sett og la meg farge dine tankar med sunn fornuft og vett.

<dikt>

Sider i kategorien «Ensomhet»

Under vises 11 av totalt 11 sider som befinner seg i denne kategorien.