Ubetydelighet og egoisme

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Alle vil at jeg skal bry meg
Om dem
Så jeg bryr meg
Jeg vil at alle skal bry seg
Om meg
Men de gjør det ikke
 

Når dagen er over og alle skjermer er slått av
Da er det bare meg i verden
Ingen andre
Ingen andre bryr seg
Om noen andre
Enn seg selv
 

Hvis det virker som om jeg bryr meg
Om deg
Må jeg bare beklage
Det må være en misforståelse
Jeg var på jakt etter forståelse
Eller kanskje jeg var på jakt etter underholdning
Tidsfordriv
Kanskje jeg var på jakt etter kjærlighet
Eller kanskje jeg var på jakt etter penger

 
Slik at jeg
Slik at du
Slik at våre barn
Kan få det bedre
Enn før


av Magdalena (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.