Ensom
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkAlene i stillhet, går vi hver vår vei.
Ensomheten fyller oss.
Glede er noe vi ikke kjenner til.
Men vi vet noe i livet.
Sannheten.
Snart vil folk forstå.
Enn så lenge, gjør vi som vi gjør.
Vi vet da, hva som skjer i morgen.
I morgen møter vi verden med vår ensomhet.
- av Snowder (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer