Følelse

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

 Følelser er mer enn et ord.
 Følelser er mer enn en handling.
 Følelser er hva vi føler, inni oss.
 Følelser er kanskje en av de viktigste eiendelene til et menneske.

 Så ren, men likevel, så undervurdert.
 Uten følelser er det muligens ingen grunn til å leve.
 For hva er så grunnen til å leve i en verden der du ikke bryr deg?
 Du bryr deg kanskje ikke om verden, men bryr du om deg selv?
 Bryr du deg egentlig om noe?
 Eller bryr du deg om å føle følelser?


av Snowder (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.