Følelser er noko ein har
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkFølelser er noko ein har, ikkje noko ein eier
Men, man skal drite litt i kva andre seier
For det som andre seier treng ikkje alltid å vere sant
Ikkje når det kjem til følelsar
- av Torsor96 (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer