Farvel til Florida

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Sænk for sidste Gang vort Flag,
lad det rødt for Brisen vaie,
mens vi ud af Reden svaie
i den juliblanke Dag:
Hilsen til de hvide Strande,
som i Disen sagte svinder
- fuld af sommerlyse Minder -
snart i Mulm bag fjerne Vande.




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.