Fattigmand
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHimlen er min Hætte.
Hvem tør paa den lette?
Jorden er min Sko;
Skoven er min Bo;
Korset er mit Sværd;
Det gi'er Fattigmand Ridders Værd.
Himlen er min Hætte.
Hvem tør paa den lette?
Jorden er min Sko;
Skoven er min Bo;
Korset er mit Sværd;
Det gi'er Fattigmand Ridders Værd.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer