Fire drambiter

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Flere drukne i Finkel Aar om andet,
    end i Vandet.

Tæm Lysten, naar den luer op i Barmen,
    at ei den qvæler dig i sin Omarmen!

At gaae i Værtshuus ind, er ikke Sagen; men --
    at komme ud igjen.

Kortenspil og Brændeviin
     -- hver af disse
har tilvisse
    været Mangen Mands Ruin.




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.