GAMAL
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søker gamal
leitar etter glansen i gamle skår
beingrinda sigrar over kjøtet
dagar
små bagatellar
i flatt lende
bakkane oppetter lia du aldri skal gå
solstreif nedover
blendar deg
sender deg inn i ditt bol
våren ler
ensar
deg ikkje
Hans Anton Grønskag
- av Hangroen (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer